miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Videle – Insule ecologice digitalizate, finanțate prin PNRR

Două proiecte ce vizează amplasarea a cinci insule ecologice digitalizate ș amplasarea a patru insule ecologice digitalizate compuse din cinci containere supraterane, cu valori de 469.294,35 lei, respectiv 480.619,58 lei, vor fi finanțate prin PNRR, au anunțat reprezentanții Primăriei Videle. Potrivit sursei citate, finanțările au fost obținute în cadrul apelului PNRR/2023/C3/S/I.1.B aferent Componentei C3 – Managementul Deseurilor – Investiția 1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau nivel de orașe/comune – Subinvestiția 1.B – Construirea de insule ecologice digitalizate.

Biroul Protecția Mediului și Servicii de Utilități, din cadrul Primăriei Videle, a obținut finanțare în PNRR în cadrul apelului PNRR/2023/C3/S/I.1.B aferent Componentei C3 – Managementul Deseurilor – Investiția 1 – Dezvoltarea, modernizarea și completarea sistemelor de management integrat al deșeurilor municipale la nivel de județ sau nivel de orașe/comune – Subinvestiția 1.B – Construirea de insule ecologice digitalizate – pentru 2 proiecte: „Amplasarea a cinci insule ecologice digitalizate în Videle” și „Amplasarea a patru insule ecologice digitalizate compuse din cinci containere supraterane în Videle”.

Valoarea proiectelor este de 469.294,35 lei și 480.619,58 lei. Obiectivele urmărite în cadrul celor două proiecte sunt suplimentarea capacităților de colectare selectivă și conștientizarea civică a colectării selective”, a transmis autoritatea locală de la Videle.

topul săptămânii