21.6 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO. Accident grav pe Drumul E70! Trei victime, dintre care două încarcerate

Trei ambulante, prezente la accident pe E70 la iesirea din Alexandria dinainte ca acesta sa se intample.

In dupa amiaza zilei de miercuri, 27 ianuarie, la iesirea din Alexandria spre Bucuresti, pe deja celebrul E70, supranumit „drumul mortii”, s-a petrecut un impact frontal in care au fost implicate 3 autoturisme in care se aflau 5 persoane.

Totul a pornit de la o soferita neatenta, care circula paralel cu un alt autoturism, pe tronsonul unde exista 3 benzi de circulatie.

Cand in fata acesteia a aparut o dubita care circula cu viteza redusa din cauza conditiilor meteo (ninsoare), soferita unui autoturism marca Mazda a virat initial dreapta, lovind un Mitsubishi care circula paralel cu aceasta, apoi a tras stanga de volan, izbind frontal un BMW care circula regulamentar pe celalalt sens de mers.

Accidentul s-a petrecut chiar in fata unei ambulante apartinand Saj care se deplasa pe E70, personalul de pe aceasta intervenind imediat si anuntand accidentul prin statie.

Inca doua ambulante apartinand serviciului de ambulanta Teleorman, care se intorceau din misiune si erau pe acelasi tronson de drum Alexandria-Bucuresti, au ajuns in doar 2 minute la fata locului.

In total, 3 persoane au necesitat ingrijiri medicale, insa la fata locului a fost o desfasurare masiva de forte, zeci de pompieri, paramedici si politisti impanzind zona in doar 10 minute.

Cu toate ca deja 3 ambulante acordau ingrijiri medicale victimelor, au mai sosit inca doua ambulante SMURD la fata locului, dar si o autospeciala de victime multiple de la ISU Teleorman.

Toate cele 3 victime, care se aflau in aceeasi masina, au fost transportate la spital cu multiple traumatisme. A fost nevoie de descarcerare pentru ca doua dintre ele sa fie scoase dintre fiarele torsionate ale masinii.

Politia a preluat cazul in cercetare, delimitand zona cu banda pentru a evita alte evenimente neplacute, iar circulatia s-a desfasurat alternativ pe un singur sens pana la reluarea traficului in conditii optime.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE