marți, aprilie 23, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

BREAKING Zece ani de inchisoare si daune de 50.000 de euro, in prima instanta, pentru criminalul de la Islaz

Tanarul de 20 de ani din Islaz, care, anul trecut, si-a omorat prietenul cu 5 ani mai mare, cu cutitul, a fost condamnat de Tribunalul Teleorman la 10 ani de inchisoare, pentru omor.

Totul s-a intamplat in vara anului trecut, in iunie, cand, intre cei doi a izbucnit un conflict spontan, dintr-un motiv stupid. Cei doi se aflau in carciuma „Dializa” din comuna, si, pe fondul consumului de alcool, refuzul tanarului de 25 de ani de a-i da o tigara studentului la Politehnica de 20 de ani l-a facut pe cel din urma sa scoata un cutit si sa-l injunghie in mai multe randuri, dupa o altercatie fizica care s-a mutat in strada.

CITESTE SI: Un tânăr de 25 de ani, omorât cu cinci lovituri de cuțit.

Publicatia noastra a oferit atunci imagini cu agresiunea, petrecuta chiar in statia de autobuz, imagini greu de privit.

Victima se prabuseste cu sangele siroind si moare la scurt timp, iar agresorul fuge. Cei doi erau prieteni, iar victima se intorsese recent din Germania, pe fondul pandemie de coronavirus.

Instanta a confiscat arma crimei de la inculpat, si l-a obligat pe acesta sa plateasca 20.000 RON si 50.000 euro catre familia baiatului ucis, sun forma de daune morale si despagubiri materiale inculpatul a fost reţinut şi arestat preventiv, de la data de 29.06.2020, iar condamnarea primita ieri poate fi atacata prin apel.

Un tanar de 20 de ani, student si cu tot viitorul inainte, care si-a distrus viitorul dupa ce , la randul lui, a curmat viata unui alt tanar.

topul săptămânii