joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident rutier la ieșire din Alexandria spre Izvorul Rece – O depășire neregulamentară a băgat un om în spital

O persoană a ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident rutier produs la ieșire din Alexandria spre Turnu Măgurele, aproape de Izvorul Rece.

Din primele date, una dintre mașinile implicate în evenimentul rutier, în timp ce se îndrepta din direcția Turnu Măgurele –Alexandria, a intrat în coliziune cu o altă mașină care se deplasa din sens opus.

De vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul unei mașini care circula din direcția Alexandria-Turnu Măgurele, care a efectuat o depășire neregulamentară, pe linie continuă, și care i-a ieșit în față șoferului care circula regulamentar din direcția Turnu Măgurele –Alexandria.

Acesta din urmă a încercat să evite impactul și a tras dreapta de volan, a pierdut controlul autoturismului și a intrat frontal într-o mașină care circula din sens opus, depășită de șoferul vinovat de producerea accidentului. În urma impactului, o persoană a ajuns la spital pentru îngrijiri de specialitate.

În primă fază, șoferul care e efectuat depășirea neregulamentară și a provocat accidentul rutier a plecat de la fața locului, spun martorii.

Într-un final, după mai bine de jumătate de oră, acesta s-a întors la locul accidentului și ar fi recunoscut că a efectuat depășirea în urma căreia două mașini s-au făcut praf, iar un om a ajuns la spital.


Oamenii legii au preluat cazul și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

topul săptămânii