4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO Bărbat din Alexandria, mort după ce a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia

Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri după-amiază, după ce a căzut de etajul 8 al unui bloc din Alexandria. Din primele date, este vorba despre un pensionar, fost fost angajat al unei structuri de apărare, în vârstă de 62 de ani.

UPDATE: Stare de șoc pentru cunoscuții unui ofițer în rezervă din Alexandria, care s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc.

Bărbatul, inginer pensionar SRI, în vârstă de 62 de ani, avea o situație materială bună, nu avea probleme de sănătate, cei doi copii erau realizați, însă, cu toate acestea, ceva îl măcina.

Atentie, imagini care va pot afecta emotional! Scene SOCANTE

În biletul de adio, lung de patru pagini, își cerea iertare de la toți apropiații pentru gestul său, a așteptat ca soția să plece de acasă, apoi s-a aruncat de la fereastra bucătăriei. 

Blocul este în centrul Alexandriei.

Nu a fost observat abătut în ultima perioadă, așa că nimeni nu a bănuit nimic. Cunoscuții au rămas în stare de șoc la aflarea veștii.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE