marți, aprilie 16, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Desfășurarea masivă de forțe de intervenție, în satul Teleormanu.Doi bărbați au murit înecați, iar un al treilea e în stare gravă la spital

Desfășurarea masivă de forțe de intervenție, în satul Teleormanu, comuna Mârzănești. Printr-un apel la 112, echipajele de salvare au fost anunțate că trei persoane plutesc pe luciul apei, în zona Bălții Grabu.

UPDATE: Ei sunt cei doi care au murit in aceasta seara in Teleorman, in total trei barbati au intrat in acel „calugar-deversor” de unde mirosea puternic a carbid.

Se banuieste ca acestia ar fi fost „la peste” utilizand carbid, insa varianta unor cunoscuti este ca ajutau paznicul baltii sa care niste „peleti” din acel puț.

Mai mult, si primul pompier salvator care a intrat dupa ei ai fost la un pas sa se intoxice.

Barbatii au fost resuscitati de salvatori peste o ora, incontinuu, sub privirile ingrozite ale parintilor, scrie Alexandria, Teleorman, Romania

 

La fața locului au acționat echipe de la Detașamentul de Pompieri Alexandria și Drăgănești Vlașca și Serviciul Județean de Ambulanță.

Din câte se pare, cele trei persoane locuiesc în comuna Mârzănești și nu se știe cum au ajuns în mijlocul Bălți. 

Din primele informații, doi dintre bărbații găsiți în Baltă au decedat, iar cel de-al treilea este inconștient, fiind transportat de urgență la Spitalul din Alexandria.

Oamenii din satul Teleormanu spun că, în această dimineață, porțiuni întregi din Baltă erau acoperite cu pești morți. Localnicii declară că în zonă mirosea puternic a carbid și că s-a încercat braconajul folosindu-se această substanță.

Din câte se pare, cele trei persoane au mers să adune pește, însă din cauza mirosului de carbid li s-a făcut rău și au căzut în apă.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

topul săptămânii