marți, martie 19, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Accident pe Centura Alexandriei. Doi minori și mama lor au ajuns la spital

Doi copii în vârstă de 3 și 12 ani, din județul Olt, au fost transportați la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, petrecut în sensul giratoriu, pe Centura Alexandria.

La unitatea spitalicească a ajuns și mama minorilor, dar și conducătorul auto vinovat de producerea coliziunii, o femeie de aproximativ 60 de ani, din Teleorman. Potrivit declarației medicilor, cele patru persoane au fost diagnosticate cu răni ușoare ce nu le pun viața în pericol.

 

Unul dintre șoferi a declarat că a intrat în sensul giratoriu, moment în care a fost izbit în plin de o altă mașină care venea dinspre Alexandria.

Impactul a fost atât de puternic, încât motorul și alte piese s-au desprins din autoturism, iar o remorcă a fost aruncată la peste 10 m distanță față de locul producerii accidentului.

În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii