miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

SOCANT! Si-a ucis soția și bebelușul de 2 ani, sub privirile altor 5 copii.

Imagini de coșmar în această dimineață, în comuna Mereni. Un bărbat de aproximativ 60 de ani și-a ucis soția cu sânge rece, luându-i viața cu mai multe lovituri de cuțit.

De furia criminalului nu a scăpat nici bebelușul de numai 2 anișori. Potrivit declarației oamenilor din zonă, micuțul a fost strâns de gât, murind asfixiat.

După abominabila faptă, bărbatul de etnie romă și-a luat viața, înfigându-și cuțitul în inimă. A fost găsit de criminaliști cu cuțitul în mână, într-o baltă de sânge.

Oamenii din Mereni spus că totul s-a petrecut pe fondul geloziei. Acesta, în urmă cu două săptămâni, a revenit în țară, din Franța.

La câteva zile a venit și soția sa iar de atunci au început certurile. Totul a fost premediat. Înainte de a-și ușide soția și copilul, bărbatul a mers la persoana ce avea grijă de locuință, spunându-i că pleaca din nou în străinătate și înmânându-i mai multe carduri bancare și o sumă importantă de bani.

În urmă, au rămas alți cinci copii. De altfel, aceștia sunt cei care au anunțat poliția. La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenție și ofițeri din trupele speciale.

topul săptămânii