joi, aprilie 18, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Tânărul care a supraviețuit incidentului din Balta Grabu a decedat

Tânărul în vârstă de aproximativ 35 de ani, din satul Teleormanu, comuna Mârzănești, transportat la Spitalul de Urgență din Alexandria, la început în stare de inconștiență, dar, ulterior, stabilizat de către medici, a murit în urmă cu câteva ore.

Conform declarației unor surse medicale, bărbatul a intrat în stop cardio respirator, iar în ciuda eforturilor depuse viața acestuia nu a mai putut fi salvată.

În urmă cu două zile, acesta, alături de fratele său, jandarm la o unitate din capitală, dar și de un alt tânăr de 18 ani, au pătruns într-un canalul de deversare al Bălții Grabu din localitate pentru a aduna peștele mort, acțiune provocată de o explozie cu carbid, pusă la cale în mod intenționat, conform unor surse locale.

CITESTE SI: Desfășurarea masivă de forțe de intervenție, în satul Teleormanu.Doi bărbați au murit înecați, iar un al treilea e în stare gravă la spital

Din cauza mirosului toxic, jandarmul de 37 de ani și tânărul de 18 ani și-au pierdut viața, iar un alt bărbat scos din canal a fost transportat în stare de inconștiență la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria.

În această după amiază, deși starea de sănătatea părea că este una stabilă, bărbatul a intrat în stop cardio respirator. Imediat, s-au început manevrele de resuscitare, Din păcate, fără niciun rezultat.

topul săptămânii