34.3 C
Alexandria
sâmbătă, iulie 2, 2022

VIDEO Haos total cu mirosul care a panicat Alexandria aseara.

Pana in acest moment, NU a fost identificata sursa emanatiei de miros intepator care a scos zeci de alexandrineni din casa noaptea trecuta.

Masuratorile garzii de mediu si ale companiei de gaze arata ca valorile de gaze sunt in limitele normale, insa si in acest moment exista miros intepator in zona strazii Alexandru Ghica.

Angajati ai companiei Apa Serv au luat mostre din canalizare, banuindu-se ca cineva ar fi aruncat pe canal o substanta (posibil DTT) care in combinatie cu apa emana un miros intepator iritant.

De altfel, locuitorii din zona au suferit usoare iritatii pe caile respiratorii, iar gazele au fost inchise la scara cea mai apropiata de sursa de emanatie, desi se spune ca nu este vorba de o scurgere de gaze.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE