joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO La un pas de tragedie la ieșirea de pe „drumul expres” – O familie era sa-și piardă viața

După ce zilele trecute o tânără era să se facă praf la ieșirea de pe cei nici 3 km de drum reabilitat de la ieșire din Alexandria spre București, cu puțin timp în urmă încă un accident s-a produs exact în același loc.

CITESTE SI: S-a oprit cu mașina în gard după ce “drumul expres” s-a terminat brusc

De această data, în mașina care s-a făcut zob a fost o familie – doi părinți și băiatul lor, care se îndreptau spre București.

Din fericire, oamenii au scăpat fără răni care să le pună viața în pericol, iar după ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, au refuzat să meargă la spital.


Întrebat ce anume s-a întâmplat, șoferul mașinii a spus că nu prea știe, că la un moment s-a terminat drumul, a pierdut controlul volanului, după care mașina a ieșit în decor, unde s-a răsturnat de câteva ori, iar mai apoi a rămas pe plafon.


Problema în acest caz ar fi, spun voci avizate, că nu este semnalizată în niciun fel ieșirea de pe porțiunea reabilitată a Drumului European 70, la ieșire din Alexandria spre București.

Iar astfel de accidente ar putea să tot aibă loc, cât timp jumătatea de bandă se termină brusc, iar pe timp de noapte oamenii nu-și pot da seama de acest lucru. Mai ales cei care nu sunt de-ai locului.

O soluție ar fi, spun tot voci avizate, ca reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructuriii Rutiere, instituție a statului prin care s-a realizat investiția în reabilitarea E70, să facă treaba până la capăt și să și semnalizeze ieșirea de pe bucata de drum de nici 3 km care a fost lărgită cu jumătate de bandă. Altfel, o tragedie se poate întâmpla oricând.

topul săptămânii