19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

VIDEO Pisică închisă în cuva unei maşini de spălat

Un bărbat din Cervenia s-a ales cu dosar penal, după ce a închis o pisică în cuva unei mașini de spălat și a ținut-o mai multe zile acolo. Oamenii legii au fost sesizați despre acest caz de reprezentanții unei asociații de animale, iar la fața locului au constatat că fapta se confirmă.

Animalul a ajuns într-un adăpost al unei asociații de animale de pe raza județului Călărași.

„Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați telefonic de reprezentantul unei asociații de animale, în localitatea Cervenia o persoană ține închisă de mai multe zile o pisică în cuva unei mașini de spălat.

Lucrătorii Biroului s-au deplasat pe raza localității unde au identificat persoana respectivă și locația unde era deținută

Animalul se afla în vădită stare de slăbire, fapt pentru care s-a emis ordinul de deplasare în adăpost la o asociație de animale de pe raza județului Călărași .

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a se da soluție legală prin Parchetul competent.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE