7.5 C
Alexandria
sâmbătă, decembrie 10, 2022

VIDEO Protest față de creșterea prețurilor și mărirea facturilor, în Alexandria:”Guvernați pentru noi, nu pentru voi”

Aproape o sută de oameni au ieșit în stradă, duminică după amiază, pe platoul de lângă Prefectura Teleorman, majoritatea membri sau simpatizanți ai partidului AUR.


„Suntem producători de gaze naturale, producători de petrol, producători de energie, dar importăm și plătim la prețuri din ce în ce mai mari. Prețurile cresc iar puterea de cumpărare scade. Sutem o țară bogată, cu oameni săraci. Un paradox.

De industria României s-a ales praful, s-au construit Mall-uri pe industria noastră.

După 33 de ani de la revoluție, cum să votezi aceleași personaje, aceleași partide, și să ai așteptări diferite?” s-a întrebat președintele AUR Teleorman, Gabriel Florea, unul dintre cei care au vorbit oamenilor care au venit să își spună of-ul în piață publică.

Că un element inedit, toți cei care au vorbit în fața oamenilor au fost dublati, pe rând, și de un translator pentru persoanele cu deficiențe de auz, întrucât în mulțime s-au aflat și astfel de oameni.

După mai bine de o oră, protestul s-a încheiat pașnic, fără să existe niciun incident deosebit, iar oamenii au plecat acasă, cu aceleași lipsuri și aceleași doleanțe.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE