marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Protest față de creșterea prețurilor și mărirea facturilor, în Alexandria:”Guvernați pentru noi, nu pentru voi”

Aproape o sută de oameni au ieșit în stradă, duminică după amiază, pe platoul de lângă Prefectura Teleorman, majoritatea membri sau simpatizanți ai partidului AUR.


„Suntem producători de gaze naturale, producători de petrol, producători de energie, dar importăm și plătim la prețuri din ce în ce mai mari. Prețurile cresc iar puterea de cumpărare scade. Sutem o țară bogată, cu oameni săraci. Un paradox.

De industria României s-a ales praful, s-au construit Mall-uri pe industria noastră.

După 33 de ani de la revoluție, cum să votezi aceleași personaje, aceleași partide, și să ai așteptări diferite?” s-a întrebat președintele AUR Teleorman, Gabriel Florea, unul dintre cei care au vorbit oamenilor care au venit să își spună of-ul în piață publică.

Că un element inedit, toți cei care au vorbit în fața oamenilor au fost dublati, pe rând, și de un translator pentru persoanele cu deficiențe de auz, întrucât în mulțime s-au aflat și astfel de oameni.

După mai bine de o oră, protestul s-a încheiat pașnic, fără să existe niciun incident deosebit, iar oamenii au plecat acasă, cu aceleași lipsuri și aceleași doleanțe.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii