marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Samuel Calotă si soţia sa au murit în acestă seară într-un accident pe DN 73, în judeţul Braşov

Samuel Calotă si soţia sa au murit în acestă seară într-un accident pe DN 73, în judeţul Braşov, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. La sosirea echipajelor de salvatori, cei doi ocupanţi ai autoturismului erau inconştienţi.

Conform primelor informații, poliția a stabilit identitatea celor doi morți, fiind vorba despre politicianul Samuel Calotă și soția sa. Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii conduse de Victor Ponta.

Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, accidentul a avut loc pe drumul naţional 73, între Râşnov şi Tohanu Nou. La locul accidentului au fost trimise o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi trei echipaje SMURD, între care un echipaj de terapie intensivă cu medic.

La sosirea echipajelor medicale, ambele victime erau inconştiente, fiind declarate decedate.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii