joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Scandal monstru, intr-o zona de case din Alexandria, langa fosta ghetarie a orasului.

Un adevarat focar de infectie este acolo, cu acordul tacit al autoritatilor: moloz, cadavre de animale, cruci si alte resturi din cimitir, si multe alte deseuri sunt aruncate , in mod ilegal, zilnic acolo, in dispret fata de locuitorii din zona si fata de sanatatea populatiei. Inclusiv ADP-ul , societatea primariei Alexandria, arunca acolo deseurile din oras.

Asta desi sta scris ROSU pe ALB ca aruncarea gunoiului este interzisa, si ca amenda este de pana la 100 de milioane, se pare ca nimanui nu-i pasa.

Mai ales cand societatile primariei arunca gunoi acolo, cine sa ii sanctioneze, politistii locali pe trotinete? Cetateanul exasperat si-a luat masina si a blocat efectiv masina de gunoi, apoi a sunat la politie. Fiind munti intregi de gunoaie, pentru ca acolo se arunca gunoaie de peste 12 ani, cam de cand e Dragusin primar, masina nu a avut cum sa iasa.

In urma scandalului, se pare ca in zona vor sa faca curat. Cam tarziu, dupa 12 ani. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Cine raspunde insa pentru ilegalitatile comise?

topul săptămânii