27.1 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO Șoferiță cu BMW, ruptă de beată, accident spectaculos în Alexandria

Șoferița unui BMW a acroșat sâmbătă seară un stâlp și un semn de stop în Alexandria: a pus la pământ ditamai stâlpul de iluminat public, apoi a plecat târâs cu semnul STOP cu care era să între în alt șofer, care a evitat milimetric impactul.

Circulația a fost complet blocat la intersecția străzilor Alexandru Ghica cu București. Nu a lipsit nici scandalul: mai întâi, șoferița, împreună cu neamuri sosite la față locului, au tăbărât pe o ziaristă care făcea un live de la fața locului, că de ce filmează.

Femeia a oprit transmisiunea în direct, apoi un polițist a cășunat pe ea că de ce pozează etilotestul, care avea o alcoolemie de 0.86 la mie

Că să fie tacâmul complet, un pompier s-a trezit să îndepărteze un alt fotoreporter, de la o altă publicație. În cele din urmă, șoferița, care a declarat că nu a consumat alcool, și că de fapt a încercat să evite o pisica, a fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Din fericire, nu a existat nicio victima, în afară de bemveul făcut praf, stâlpul făcut una cu pământul, semnul de stop, și locuitorii din zona care au rămas și fără cablu la tv, și fără internet.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE