1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

VIDEO Șoferiță cu BMW, ruptă de beată, accident spectaculos în Alexandria

Șoferița unui BMW a acroșat sâmbătă seară un stâlp și un semn de stop în Alexandria: a pus la pământ ditamai stâlpul de iluminat public, apoi a plecat târâs cu semnul STOP cu care era să între în alt șofer, care a evitat milimetric impactul.

Circulația a fost complet blocat la intersecția străzilor Alexandru Ghica cu București. Nu a lipsit nici scandalul: mai întâi, șoferița, împreună cu neamuri sosite la față locului, au tăbărât pe o ziaristă care făcea un live de la fața locului, că de ce filmează.

Femeia a oprit transmisiunea în direct, apoi un polițist a cășunat pe ea că de ce pozează etilotestul, care avea o alcoolemie de 0.86 la mie

Că să fie tacâmul complet, un pompier s-a trezit să îndepărteze un alt fotoreporter, de la o altă publicație. În cele din urmă, șoferița, care a declarat că nu a consumat alcool, și că de fapt a încercat să evite o pisica, a fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Din fericire, nu a existat nicio victima, în afară de bemveul făcut praf, stâlpul făcut una cu pământul, semnul de stop, și locuitorii din zona care au rămas și fără cablu la tv, și fără internet.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE