28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

VIDEO Tânără de 15 ani, rănită într-un accident rutier la Frăsinet

O adolescentă de 15 ani a fost rănită într-un accident rutier produs, sâmbătă seară, pe raza localității Frăsinet.

Din primele date, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar la fața locului au intervenit pompierii militari cu o mașină de stingere, dar și un echipaj medical din al Serviciului de Ambulanță, a transmis ISU Teleorman.


Tânăra rănită în urma impactului a fost preluată de echipajul medical al Serviciului de Ambulanță din drum spre spital, unde era dusă cu o mașină privată. Fata, care prezenta multiple traumatisme, a fost transportată de echipajul medical la unitatea spitalicească, pentru îngrijiri medicale.

Și tot la spital a ajuns și o a doua persoană, un bărbat implicat în evenimentul rutier, care la aproximativ o oră de la producerea accidentului a acuzat dureri de gât.


Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili împrejurările exacte ale producerii evenimentului rutier.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE