0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului la Plosca

UPDATE: Cele două victime sunt doi bărbați, cu vârste de aproximativ 19 ani, care la sosirea echipajelor de salvare erau în stare gravă, dar neîncarcerate. Potrivit ISU Teleorman, unul dintre tineri, cu multiple traumatisme la nivelul membrelor, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.A doua victimă, în stare gravă, inconștientă, a fost preluată de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță, dintre care unul cu medic.

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs, joi dimineață, pe Drumul European 70, pe raza localității Plosca.

Din primele date, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, iar în urma impactului dintre mașină și un stâlp de pe marginea drumului, două persoane au fost rănite. După ce au primit îngrijiri medicale la fața locului, cele două victime au fost transportate la spital. Potrivit martorilor, se pare că șoferul mașinii a intrat în depășire, a pierdut controlul volanului și au intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță cu un echipaj medical.

Oamenii legii au preluat cazul și fac cercetări, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul rutier.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE