28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Workshop la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Managementul deșeurilor Teleorman: Oportunități de finanțare prin PNRR

În cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Managementul deșeurilor Teleorman, a fost organizat workshop-ul privind impactul modificărilor legislației in domeniul deșeurilor municipale și oportunități de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„În strânsă colaborare cu aparatul tehnic al asociației, am stabilit ca principale obiective: creșterea gradului de conștientizare privind necesitatea gestionării corecte a deșeurilor municipale, separarea la sursă și colectarea selectivă.

În cadrul întâlnirii, desfășurate în prezența reprezentanților Consiliului Județean Teleorman și ai UAT-urilor au fost abordate următoarele teme: Prevederile legale în domeniul gestionării deșeurilor și modalitatea de aplicare, obligațiile UAT-urilor; Aplicarea instrumentului economic “Plătește pentru cât arunci”; Colectarea separată la sursă a deșeurilor municipale; Indicatori de performanță aplicabili pentru UAT și Operatori; Oportunități de finanțare pentru UAT pin PNRR”, a transmis Ciprian Ciuperceanu – președinte ADI Managementul Deșeurilor Teleorman.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE