miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

245 de misiuni pentru pompierii teleormăneni, în ultima săptămână

Echipajele profesioniste ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au desfășurat 245 de misiuni în ultima săptămână, dintre acestea 49 pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate COVID-19 la unitățile spitalicești pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, transmit reprezentanții instituției.

Alte 108 au fost misiuni ale echipajelor SMURD, pentru acordarea primului ajutor calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale deosebite, în timp ce alte 55 de misiuni au fost pentru dezinfecția și decontaminarea autospecialelor SMURD și a autospecialei pentru transport personal și victime multiple (ATPVM).

Salvatorii militari au mai intervenit, în intervalul menționat, la 26 de incendii, dintre care 22 de vegetație uscată, unul la o locuință din localitatea Negreni, unul la o anexă dintr-o gospodărie din municipiul Turnu Măgurele, un incendiu la un depozit de furaje din comuna Toporu și un incendiu la un stâlp de electricitate.

De asemenea, trei intervenții au fost pentru salvarea victimelor rezultate din accidente rutiere și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, iar alte trei misiuni au fost de deblocare a unor uși de apartament pentru a facilita accesul personalului SAJ Teleorman la persoanele cu probleme medicale.

În perioada menționată, salvatorii teleormăneni au avut și o misiune pirotehnică, pentru ridicarea unor cartușe descoperite pe timpul efectuării unor lucrări de construcție, în municipiul Roșiorii de Vede.

topul săptămânii