24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Pe timp de pandemie, in Alexandria

Cu toate că autoritățile au făcut, în repetate rânduri, apel la cetățeni să stea acasă, mesajele transmise constant de factorii de decizie nu sunt respectate de toți teleormănenii.

Apropierea sărbătorilor pascale pare că i-a făcut pe mulți dintre aceștia să uite că ne aflăm, încă, în plină pandemie de coronavirus. Febra cumpărăturilor a mutat în plan secund distanțarea socială, recomandată atât de autorități, cât și de specialiștii în sănătate.

O simplă trecere în revistă a centrului pietonal din municipiul Alexandria demonstrează cum oamenii se arată mult mai interesați de cumpărături decât de păstrarea distanțării sociale, atât de necesară pentru evitatea infectării cu virusul care face ravagii la nivel mondial, dar în țară.
Cea mai aglomerată zonă este, așa cum era de așteptat, cea a Pieței Centrale.
La fel de aglomerate sunt, însă, și centrele comerciale de la ieșire din municipiul reședință de județ, unde cetățenii stau la cozi ce se întind pe câțiva metri pentru a-și face cumpărăturile.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE