2.3 C
Alexandria
miercuri, februarie 1, 2023

Primul caz vindecat de COVID-19, la Spitalul Caritas

60 de pacienți, confirmați pozitiv sau suspecți de infecție cu noul tip de coronavirus, sunt internați și tratați la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unitate medicală suport COVID pozitiv. Informația a fost furnizată de prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, într-un interviu pentru Ziarul Teleormanul, reprezentantul Guvernului în teritoriu precizând și că, din fericire, se poate vorbi și despre primul caz vindecat în această unitate medicală.

De asemenea, până în prezent, alte două persoane, din Alexandria, tratate la unități medicale din București, s-au vindecat de COVID-19 și au fost externate. Este vorba despre bătrâna din Alexandria, primul caz de infecție cu SARS-CoV-2 confirmat la nivelul județului, și despre bărbatul care i-a făcut acestea unele reparații în casă și care a fost, de asemenea, confirmat pozitiv de testele privind infecția cu noul coronavirus.

Până miercuri, 15 aprilie, la nivelul județului au fost confirmate 74 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din păcate, la nivelul județului au fost înregistrate și două decese provocate de SARS-CoV-2.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE