joi, martie 28, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Primul caz vindecat de COVID-19, la Spitalul Caritas

60 de pacienți, confirmați pozitiv sau suspecți de infecție cu noul tip de coronavirus, sunt internați și tratați la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unitate medicală suport COVID pozitiv. Informația a fost furnizată de prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, într-un interviu pentru Ziarul Teleormanul, reprezentantul Guvernului în teritoriu precizând și că, din fericire, se poate vorbi și despre primul caz vindecat în această unitate medicală.

De asemenea, până în prezent, alte două persoane, din Alexandria, tratate la unități medicale din București, s-au vindecat de COVID-19 și au fost externate. Este vorba despre bătrâna din Alexandria, primul caz de infecție cu SARS-CoV-2 confirmat la nivelul județului, și despre bărbatul care i-a făcut acestea unele reparații în casă și care a fost, de asemenea, confirmat pozitiv de testele privind infecția cu noul coronavirus.

Până miercuri, 15 aprilie, la nivelul județului au fost confirmate 74 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din păcate, la nivelul județului au fost înregistrate și două decese provocate de SARS-CoV-2.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii