24.9 C
Alexandria
vineri, iulie 1, 2022

Primul caz vindecat de COVID-19, la Spitalul Caritas

60 de pacienți, confirmați pozitiv sau suspecți de infecție cu noul tip de coronavirus, sunt internați și tratați la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, unitate medicală suport COVID pozitiv. Informația a fost furnizată de prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, într-un interviu pentru Ziarul Teleormanul, reprezentantul Guvernului în teritoriu precizând și că, din fericire, se poate vorbi și despre primul caz vindecat în această unitate medicală.

De asemenea, până în prezent, alte două persoane, din Alexandria, tratate la unități medicale din București, s-au vindecat de COVID-19 și au fost externate. Este vorba despre bătrâna din Alexandria, primul caz de infecție cu SARS-CoV-2 confirmat la nivelul județului, și despre bărbatul care i-a făcut acestea unele reparații în casă și care a fost, de asemenea, confirmat pozitiv de testele privind infecția cu noul coronavirus.

Până miercuri, 15 aprilie, la nivelul județului au fost confirmate 74 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Din păcate, la nivelul județului au fost înregistrate și două decese provocate de SARS-CoV-2.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE