28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Alti doi teleormaneni testati pozitiv la COVID-19

79 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până sambata, 18 aprilie, cu doua mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru vineri, 17 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 77 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas. La unitatea spitaliceasca din Roșiori, 14 din cele 15 probe prelevate de la personalul medical au avut rezultat pozitiv.

Până sambata, 18 aprilie, la nivel național au fost confirmate 8.418 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 417 persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 351 de noi cazuri de îmbolnăvire.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE