miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alti doi teleormaneni testati pozitiv la COVID-19

79 de cazuri de infecție cu noul coronavirus au fost confirmate la nivelul județului Teleorman până sambata, 18 aprilie, cu doua mai multe decât la precedenta informare, transmite Grupul de Comunicare Strategică. Pentru vineri, 17 aprilie, pentru județul Teleorman au fost raportate 77 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

14 cazuri de COVID-19 au fost confirmate numai la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas. La unitatea spitaliceasca din Roșiori, 14 din cele 15 probe prelevate de la personalul medical au avut rezultat pozitiv.

Până sambata, 18 aprilie, la nivel național au fost confirmate 8.418 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până la transmiterea știrii, 417 persoane diagnosticate cu infecție cu  COVID-19 au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 351 de noi cazuri de îmbolnăvire.

topul săptămânii