vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

8 victime, dintre care 4 copii, într-un accident pe E70/ Traficul rutier este blocat pe sensul către Alexandria

Un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule s-a produs, vineri seară, pe DN6 București-Alexandria, în zona localității Copaciu din județul Giurgiu, transmite Centrul INFOTRAFIC.

Din impact au rezultat opt victime (4 adulți și 4 minori), toate fiind transportate la spital pentru investigații medicale. Traficul rutier pe sensul către Alexandria a fost oprit, pentru efectuarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se pe celălalt fir.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN6 București-Alexandria, în zona localității Copaciu, județul Giurgiu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, din care au rezultat opt persoane rănite (4 adulți și 4 minori), toate transportate la spital pentru investigații medicale.

Traficul rutier pe sensul către Alexandria este oprit pentru efectuarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se pe celălalt fir. Se estimează reluarea normală a traficului în 30 de minute.

ISU Giurgiu: În cel mai scurt timp, au fost direcționate la caz 4 echipaje SMURD, 3 ambulanțe SAJ, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de stingere. De asemenea, din cadrul ISU București-Ilfov au fost solicitate în sprijin o unitate de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor.

Resursele medicale au acționat rapid pentru evaluarea stării de sănătate a tuturor persoanelor implicate, aceasta fiind preluate și transportate la spitale din capitală, astfel:

  • de către unitatea de terapie intensivă mobilă o fetiță de 5 luni, inconștientă;
  • de către ambulanțele SAJ: o femeie de 33 ani și un băiețel de 7 zile; un bărbat de 27 de ani și un băiețel de 5 ani;
  • de către SMURD o femeie de 25 de ani și un bărbat de 31 ani și un băiețel de 4 ani.

Precizăm faptul că județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip Cod Galben de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 m și local sub 50 m, până la ora 00:00.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă despre condițiile meteo și starea drumurilor!
Vezi mai multe informații din județul Giurgiu.

Recomandăm conducătorilor auto:

  • să ruleze cu prudență sporită.
  • să crească distanța de siguranță între autovehicule.
  • să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii.

topul săptămânii