luni, iulie 22, 2024
spot_imgspot_img

ultima oră

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO. USR Teleorman și-a schimbat conducerea. Avocatul George Iordăchiță preia frâiele formațiunii politice: „Viitorul USR este legat de dorința de schimbare a oamenilor din județ”

Sfârșitul acesta de săptămâna a adus schimbări în zona politică din Teleorman. Au fost alegeri interne în USR, iar biroul executiv și președintele au fost schimbați. Astfel că fostul președinta, „omul cu valiza”, Sergiu Iordan, și-a făcut valiza și a plecat după aflarea rezultatului.

Junele George Iordăchiță, avocat de meserie, a fost ales președinte cu majoritate covârșitoare de voturi.

„Orice disensiuni din partid au dispărut, acum există doar dorința de unitate”, a declarat la cald noul președinte, imediat după alegeri.

Acesta a adăugat că, împreună cu biroul permanent, doresc să schimbe direcția în care se îndreaptă partidul. Conducerea USR Teleorman are gânduri de viitor în ceea ce privește județul Teleorman, unde doresc să extindă filialele de partid, să fie mai aproape de oameni, și să aibă rezultate bune în cadrul alegerilor locale viitoare.

Președintele Iordăchiță spune că singurul primar USR din Teleorman rămâne în partid, indiferent de informațiile apărute în spațiul public, și indiferent de apropierea acestuia cu unul dintre partidele aflate în coaliția de guvernare.

„Vom avea oameni implicați și cred că vom avea o creștere a USR în Teleorman”.

Întrebat despre ratarea intrării în Schengen, acesta a declarat că este un eșec al clasei politice, care trebuie asumat, adăugând că se va formula o moțiune împotriva actualului ministru de interne al României.

A încheiat spunând că este convins că USR Teleorman va crește și va putea să livreze condiții de viață mai bune teleormănenilor.

topul săptămânii