marți, mai 14, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Șase persoane găsite decedate la final de săptămână, dintre acestea două s-au spânzurat

Șase persoane au fost găsite decedate de echipajele de salvare, la finalul săptămânii trecute, dintre acestea două alegând să-și pună capăt zilelor, se arată într-un raport întocmit de Serviciul de Ambulanță Teleorman.

Potrivit sursei citate, cele două persoane care s-au spânzurat sunt doi bărbați, de 50 și 61 de ani, din Balaci și Roșiori de Vede, pentru care echipajele de salvare nu au mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

478 de solicitări au avut echipajele Serviciului de Ambulanță Teleorman în perioada 09–12 decembrie, ora 08.00, se arată în raportul întocmit de conducerea instituției. Exceptând transferurile interclinice și externările – 101 la număr, cele mai multe solicitări – respectiv 53, au fost pentru dureri abdominale și de spate. Potrivit sursei citate, în intervalul menționat, alte 51 de apeluri au fost pentru conflicte și agresiuni fizice, în timp ce 23 de apeluri au fost pentru cefalee.

De asemenea, în intervalul menționat, echipajele de salvare au intervenit și la trei accidente rutiere, produse pe raza localităților Lița, Alexandria și Târnava, din care au rezultat șase victime, două dintre acestea (doi copii de 2 și 9 ani) fiind transportate la spital.

topul săptămânii