joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

A adormit cu țigara în gură! O femeie din Turnu Măgurele și-a pierdut viața în incendiul care i-a cuprins locuința

O femeie și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit, joi după-amiază, în locuința sa din Turnu Măgurele. Potrivit ISU Teleorman, se pare că proprietara a adormit cu țigara în gura, iar la un moment dat, dormitorul a fost cuprins de flăcări.

Pompierii militari turneni au fost solicitați, joi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Turnu Măgurele, iar salvatorii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman.


Potrivit surisei citate, pompierii au localizat și lichidat focul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de circa 150.000 de lei. Pagubele, reprezentând mobila din dormitor, hainele, două televizoare și un covor, s-au ridicat la suma de 20 000 de lei.


Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, femeia care a suferit arsuri pe aproape 60% din suprafața corpului și a decedat în drum spre spitalul din vestul țării.

topul săptămânii