8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

A adormit cu țigara în gură! O femeie din Turnu Măgurele și-a pierdut viața în incendiul care i-a cuprins locuința

O femeie și-a pierdut viața în urma unui incendiu care a izbucnit, joi după-amiază, în locuința sa din Turnu Măgurele. Potrivit ISU Teleorman, se pare că proprietara a adormit cu țigara în gura, iar la un moment dat, dormitorul a fost cuprins de flăcări.

Pompierii militari turneni au fost solicitați, joi după-amiază, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Turnu Măgurele, iar salvatorii au intervenit la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au anunțat reprezentanții ISU Teleorman.


Potrivit surisei citate, pompierii au localizat și lichidat focul în limitele găsite, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de circa 150.000 de lei. Pagubele, reprezentând mobila din dormitor, hainele, două televizoare și un covor, s-au ridicat la suma de 20 000 de lei.


Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, femeia care a suferit arsuri pe aproape 60% din suprafața corpului și a decedat în drum spre spitalul din vestul țării.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE