marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

AVERTIZARE METEO!! COD ROȘU, COD PORTOCALIU ȘI COD GALBEN

Interval de valabilitate: Sâmbătă, 23 iulie 2022

COD ROȘU

Mare atenție! Maximele termice vor atinge și depăși +38…+39 °C (la umbră) pe arii relativ extinse în județele colorate cu ROȘU din sudul, sud-vestul și vestul României.

Punctiform se pot atinge și depăși +39…+40,5 °C (la umbră) în extremitățile de sud (județele Teleorman, Olt) și de sud-vest ale României (Dolj, Mehedinți), precum și în vestul țării (județele Timiș, Arad, extremitatea de sud-vest a jud. Caraș-Severin).

COD PORTOCALIU

Atenție! Maximele termice vor atinge și depăși +36…+38 °C (la umbră) pe arii relativ extinse în județele colorate cu portocaliu, mai puțin în zonele montane înalte aferente județelor colorate cu portocaliu.

COD GALBEN

Maximele vor atinge și depăși +34…+35 °C (la umbră) pe arii extinse și local peste +35…+36 °C (la umbră) în majoritatea județele colorate cu galben, mai puțin în zonele montane înalte.

Motivele emiterii codurilor: disconfort termic deosebit de accentuat pe arii extinse în sud-vest, nord-vest, nord, vest, centru, sud, sud-est; disconfort termic accentuat în est, nord-est și în extremitatea de sud-est a țării; temperaturi foarte ridicate și ridicate; val de aer tropical puternic persistent…conform Meteo Alert Severe Weather România

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii