8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

VIDEO Garda de Mediu Teleorman- comisari la țigări și cafele, în teren plin de gunoaie și poluare

Așa poate fi descris ce a găsit Activistul Buzoian când a „descins” la noi în oraș, unde a găsit o debandadă totală în instituții. Unde funcționarii publici veneau la aproape o ora după începerea programului, iar alți iinca erau la somn (vezi cazul primarului și viceprimarului Aleaxndriei)


„Am și eu nevoie de un comisar de mediu să constate poluarea din Alexandria „Instituția nu funcționează așa””- I-a răspuns șefa Gărzii de Mediu Teleorman, cu niște ochi cât cepele, activistului, închizându-i ușa în nas.

Din ce a observat bărbatul care filma, instituția funcționa pe bază de cafele și țigări, fumate direct în interiorul sediului instituției, în timp ce județul colcăie de gunoaie.

Culmea penibilului a fost atinsă când o altă comisara de mediu, căpie, a ieșit din instituție și i-a oferit activistului 5 lei „șpagă”, crezând că este curierul care i-a adus parfumuri scumpe.

Nici nu e de mirare, la ce salarii au: comisara șefa are aproape 170 de milioane vechi brut, luând în mâna 2000 de euro pe luna. Altminteri, mai toate salariile prezentate de activistul de mediu se învârt în jurul a 1700-1800-2000 euro pe luna.


Interesant că de salariile astea, județul ar trebui să arate luna, în schimb colcaie de gunoaie, deșeuri ilegale, arderi de miriști și de cauciucuri.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE