marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Garda de Mediu Teleorman- comisari la țigări și cafele, în teren plin de gunoaie și poluare

Așa poate fi descris ce a găsit Activistul Buzoian când a „descins” la noi în oraș, unde a găsit o debandadă totală în instituții. Unde funcționarii publici veneau la aproape o ora după începerea programului, iar alți iinca erau la somn (vezi cazul primarului și viceprimarului Aleaxndriei)


„Am și eu nevoie de un comisar de mediu să constate poluarea din Alexandria „Instituția nu funcționează așa””- I-a răspuns șefa Gărzii de Mediu Teleorman, cu niște ochi cât cepele, activistului, închizându-i ușa în nas.

Din ce a observat bărbatul care filma, instituția funcționa pe bază de cafele și țigări, fumate direct în interiorul sediului instituției, în timp ce județul colcăie de gunoaie.

Culmea penibilului a fost atinsă când o altă comisara de mediu, căpie, a ieșit din instituție și i-a oferit activistului 5 lei „șpagă”, crezând că este curierul care i-a adus parfumuri scumpe.

Nici nu e de mirare, la ce salarii au: comisara șefa are aproape 170 de milioane vechi brut, luând în mâna 2000 de euro pe luna. Altminteri, mai toate salariile prezentate de activistul de mediu se învârt în jurul a 1700-1800-2000 euro pe luna.


Interesant că de salariile astea, județul ar trebui să arate luna, în schimb colcaie de gunoaie, deșeuri ilegale, arderi de miriști și de cauciucuri.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii