24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

A fost actualizată lista țărilor din zona roșie și zona galbenă cu transmitere COVID-19

Institutul Național de Sănătate publică a actualizat lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere COVID-19. Astfel, potrivit datelor actualizate, vor intra în carantină toate persoanele care intră în țară și vin din Italia (întreaga țară), China (provincial Hubei, inclusiv orașul Wuhan), Coreea de Nord (orașul Daegu și județul Cheondgo).

De asemenea, vor intra în izolare la domiciliu toți cei care vin din alte provincii și orașe din China continentală, Iran, alte județe și localități din Coreea de Nord, Germania (districtul Heinsberg din Renania de Nord – Westfalia).

Pe de altă parte, este recomandată testarea pentru COVID-19 și în cazul persoanelor simptomatice care revin în România din următoarele zone în care au călătorit sau s-au aflat în ultimele 14 zile, respectiv: Franța, Spania sau alte zone din Germania, potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Sănătate Publică.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE