28 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

A fost actualizată lista țărilor din zona roșie și zona galbenă cu transmitere COVID-19

Institutul Național de Sănătate publică a actualizat lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere COVID-19. Astfel, potrivit datelor actualizate, vor intra în carantină toate persoanele care intră în țară și vin din Italia (întreaga țară), China (provincial Hubei, inclusiv orașul Wuhan), Coreea de Nord (orașul Daegu și județul Cheondgo).

De asemenea, vor intra în izolare la domiciliu toți cei care vin din alte provincii și orașe din China continentală, Iran, alte județe și localități din Coreea de Nord, Germania (districtul Heinsberg din Renania de Nord – Westfalia).

Pe de altă parte, este recomandată testarea pentru COVID-19 și în cazul persoanelor simptomatice care revin în România din următoarele zone în care au călătorit sau s-au aflat în ultimele 14 zile, respectiv: Franța, Spania sau alte zone din Germania, potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Sănătate Publică.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE