miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Abuz, razbunare si incompetenta din partea Politiei Locale din Alexandria

Abuz, razbunare si incompetenta din partea Politiei Locale din Alexandria: Inventeaza infractiuni jurnalistilor incomozi si cheama politia adevarata.

S-a intamplat un adevarat episod de noaptea mintii cu „Stan si Bran”, doi politisti locali din Alexandria care habar nu au pe ce lume traiesc.

Oanță Stan si Delcea Petrică, cei doi „localnici” care au fost surprinsi de jurnalisti pe cand incalcau legea 55, stand cu masca in barba in birou, desi in spatiu deschis nu iertau pe nimeni care avea masca sub nas, au zis sa o puna de-o razbunare.

Asa ca au urmarit reporterul IMPACTnews24 care sosise la un eveniment si oprise masina pe avarii, documentand distrugerea unei statii de taxi.

S-au ferit sa fie vazuti si au incropit un plan demn de Stan si Bran: au sunat la politia municipiului Alexandria si au spus ca reporterul provoaca scandal si nu vrea sa mute masina de unde este parcata, solicitand interventia de urgenta a politiei.

Aia adevarata, nu gluma de politie locala din Alexandria, de unde incaseaza bani cei doi.

Asta desi ei nici macar nu s-au apropiat macar de zona evenimentului, facand poze pe ascuns autoturismului acestuia, pitulati pe dupa masini.

Sositi la fata locului, „politistii normali” au vazut faptul ca in zona nu exista niciun scadal, doar o statie de taxi care este reparata de ADP in urma unui accident, masina pe avarii si reporterul care documenteaza cazul. Asa ca i-au invederat acestuia sa miste masina intr-un loc unde sa nu existe semn de oprire interzisa.

Din pacate pentru „Stan si Bran” de la locala, planul lor de razbunare s-a transformat intr-un episod ilar, acestia trebuind acum sa dea explicatii cu privire la apelarea nejustificata si mincinoasa a dispeceratului politiei nationale, doar ca sa se razbune pe jurnalistii incomozi, care releva incompetenta institutiei politiei locale.

Seful politiei locale din Alexandria

Suparat nevoie mare, aflam pe surse, seful politiei locale din Alexandria, un fost senator care scuipa seminte pe strada si merge in slapi in timpul liber, a cerut ca reporterul sa fie sanctionat exemplar, insa nu isi da seama ca face mai mult rau institutiei politiei locale, pe care cetatenii din Alexandria nu o percep ca fiind utila, ci mai degraba un aparat represiv politic sau pentru vendete personale.

topul săptămânii