-1 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” Polițiștii Locali din Alexandria continuă să sfideze legea. VIDEO

Politistii Locali din Alexandria continua sa sfideze legea. Amendeaza oameni care nu poarta masca in aer liber, chiar si singuri pe strada, dar ei, desi stau in spatii inchise si mici, nu o poarta.

In Alexandria, cetatenii s-au obisnuit cu ideea ca politistii locali au o dubla masura: se leaga de oameni in functie de „zodie”.

Cand rromii organizeaza parastase sau chefuri de duduie tot orasul, zici ca au intrat in pamant, cand o batrana nu plateste taxe la primarie ca sa vanda trei legaturi de patrunjel si 4 oua, imediat tabara pe ea, ii fac si poze ca sa o posteze si primarul Dragusin sa se laude cu realizarile acestei institutii unde si-a angajat fictiv fina.

Mai nou, situatia pandemica le-a marit „aria de acoperire” , conferindu-le puteri sporite: sa se lege de oameni doar pentru ca circula pe strada sau doar pentru ca fumeaza sau consuma un mar.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE