27.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” Polițiștii Locali din Alexandria continuă să sfideze legea. VIDEO

Politistii Locali din Alexandria continua sa sfideze legea. Amendeaza oameni care nu poarta masca in aer liber, chiar si singuri pe strada, dar ei, desi stau in spatii inchise si mici, nu o poarta.

In Alexandria, cetatenii s-au obisnuit cu ideea ca politistii locali au o dubla masura: se leaga de oameni in functie de „zodie”.

Cand rromii organizeaza parastase sau chefuri de duduie tot orasul, zici ca au intrat in pamant, cand o batrana nu plateste taxe la primarie ca sa vanda trei legaturi de patrunjel si 4 oua, imediat tabara pe ea, ii fac si poze ca sa o posteze si primarul Dragusin sa se laude cu realizarile acestei institutii unde si-a angajat fictiv fina.

Mai nou, situatia pandemica le-a marit „aria de acoperire” , conferindu-le puteri sporite: sa se lege de oameni doar pentru ca circula pe strada sau doar pentru ca fumeaza sau consuma un mar.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE