28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

„Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul” Polițiștii Locali din Alexandria continuă să sfideze legea. VIDEO

Politistii Locali din Alexandria continua sa sfideze legea. Amendeaza oameni care nu poarta masca in aer liber, chiar si singuri pe strada, dar ei, desi stau in spatii inchise si mici, nu o poarta.

In Alexandria, cetatenii s-au obisnuit cu ideea ca politistii locali au o dubla masura: se leaga de oameni in functie de „zodie”.

Cand rromii organizeaza parastase sau chefuri de duduie tot orasul, zici ca au intrat in pamant, cand o batrana nu plateste taxe la primarie ca sa vanda trei legaturi de patrunjel si 4 oua, imediat tabara pe ea, ii fac si poze ca sa o posteze si primarul Dragusin sa se laude cu realizarile acestei institutii unde si-a angajat fictiv fina.

Mai nou, situatia pandemica le-a marit „aria de acoperire” , conferindu-le puteri sporite: sa se lege de oameni doar pentru ca circula pe strada sau doar pentru ca fumeaza sau consuma un mar.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE