16.7 C
Alexandria
duminică, octombrie 1, 2023

Accident cu repetiție pe „șoseaua morții” (E 70)

La aproximativ o săptămână după tragicul accident rutier, în urma căruia un bărbat din Măgura și-a pierdut viața, în această după amiază, un alt eveniment, care putea avea urmări grave a avut loc pe Drumul European 70, între localitățile Alexandria și Vitanesti.

CITESTE SI: Două persoane rănite într-un grav accident rutier pe E70, la Vitănești

O depășire nereușită putea avea urmări grave, daca conducătorul auto al autoutilitarei nu era inspirat sa tragă dreapta. Șoferul unui bolid cu mulți cai putere sub capota, cu volan pe partea dreaptă a vrut să depășească o coloană de mașini.

Din sens opus, circula regulamentar un camion, al cărui conducător auto a încercat să evite impactul, ajungând în șanțul de pe marginea drumului dupa ce a acroșat mașina. Din fericire, un singur pasager al Mercedes ului a suferi răni ușoare.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE