19.9 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident cu repetiție pe „șoseaua morții” (E 70)

La aproximativ o săptămână după tragicul accident rutier, în urma căruia un bărbat din Măgura și-a pierdut viața, în această după amiază, un alt eveniment, care putea avea urmări grave a avut loc pe Drumul European 70, între localitățile Alexandria și Vitanesti.

CITESTE SI: Două persoane rănite într-un grav accident rutier pe E70, la Vitănești

O depășire nereușită putea avea urmări grave, daca conducătorul auto al autoutilitarei nu era inspirat sa tragă dreapta. Șoferul unui bolid cu mulți cai putere sub capota, cu volan pe partea dreaptă a vrut să depășească o coloană de mașini.

Din sens opus, circula regulamentar un camion, al cărui conducător auto a încercat să evite impactul, ajungând în șanțul de pe marginea drumului dupa ce a acroșat mașina. Din fericire, un singur pasager al Mercedes ului a suferi răni ușoare.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE