1.1 C
Alexandria
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Accident în Alexandria: biciclist lovit de Jeep

Un bătrân care pleca de la farmacie a fost lovit de o mașină, cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe strada Cuza Vodă din Alexandria. Potrivit martorilor, la intersecția cu strada Alexandru Colfescu, șoferul unei mașini care a făcut stânga pe sens unic, nu l-a văzut pe bătrân din cauza unei alte mașini parcate în apropiere de trecea de pietoni.

Un biciclist care circula pe contrasens și a încercat să vireze stânga a fost surprins de un jeep care vira, regulamentar la stânga. Vizibilitatea a fost obturată și de un autoturism parcat la câțiva cm de trecerea de pietoni și intersecție, căruia mai mulți jandarmi i-au dat târcoale, umblandu-i în portbagaj.

Biciclistul a susținut că circula regulamentar, și că mergea spre PECO, nu spre Str București, însă l-a dat de gol un bon de la farmacie, care îl plasa cu 15 minute în urmă în zona peco.

Polițiștii vor trata aczul că pe o tamponare, întrucât biciclistul a refuzat transportul la spital. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind zero.

De remarcat că poliția locală nu prea intervine în astfel de cazuri, care pot genera accidente, și sunt mai preocupați să amendeze reporterii incomozi, care câștigă în instanța amenzile abuzive, însă despre acest subiect într-un material viitor

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE