20.6 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Accident în Alexandria: biciclist lovit de Jeep

Un bătrân care pleca de la farmacie a fost lovit de o mașină, cu puțin timp în urmă, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe strada Cuza Vodă din Alexandria. Potrivit martorilor, la intersecția cu strada Alexandru Colfescu, șoferul unei mașini care a făcut stânga pe sens unic, nu l-a văzut pe bătrân din cauza unei alte mașini parcate în apropiere de trecea de pietoni.

Un biciclist care circula pe contrasens și a încercat să vireze stânga a fost surprins de un jeep care vira, regulamentar la stânga. Vizibilitatea a fost obturată și de un autoturism parcat la câțiva cm de trecerea de pietoni și intersecție, căruia mai mulți jandarmi i-au dat târcoale, umblandu-i în portbagaj.

Biciclistul a susținut că circula regulamentar, și că mergea spre PECO, nu spre Str București, însă l-a dat de gol un bon de la farmacie, care îl plasa cu 15 minute în urmă în zona peco.

Polițiștii vor trata aczul că pe o tamponare, întrucât biciclistul a refuzat transportul la spital. Ambii participanți la trafic au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind zero.

De remarcat că poliția locală nu prea intervine în astfel de cazuri, care pot genera accidente, și sunt mai preocupați să amendeze reporterii incomozi, care câștigă în instanța amenzile abuzive, însă despre acest subiect într-un material viitor

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE