28.5 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 30, 2023

Accident la intersecția străzilor Cuza Vodă cu HCC din Alexandria

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc, cu puțin timp în urmă, la intersecția străzilor Cuza Vodă cu HCC din municipiul Alexandria.

În urma impactului, șoferul uneia dintre mașinile implicate în evenimentul rutier a primit îngrijiri medicale la fața locului.


Din primele date, la baza producerii accidentului ar sta neacordarea de prioritate. Mai exact, se pare că una dintre mașini se îndrepta pe strada Cuza Vodă, în sensul de mers către Spitalul Județean, iar la intersecția cu strada HCC șoferul acesteia s-a trezit cu o mașină în față, care nu a oprit la stop, astfel că acesta nu a mai putut evita impactului.

Șoferul mașinii care circula regulamentar spune că cealaltă mașină implicată în accident circula cu viteză mare.

În urma impactului, mașina care circula regulamentar și care, din lovitură, s-a răsucit de câteva ori pe șosea, a fost serios avariată.


La fața locului s-au deplasat pompierii militari, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță și polițiști.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE