28.2 C
Alexandria
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Senator PSD, Dănuț Cristescu: ”Să tot votezi cu PNL”

Profesorii ar putea să nu-și mai primească salariile de luna viitoare. Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a anunțat că nu mai are bani pentru salariile angajaților din sistem.

Acesta își pune speranța în viitorul Guvern pentru a face rectificare bugetară, iar angajații din învățământ să nu rămână în plină iarnă fără lefuri.

”După ce Cîțu a folosit toți banii din fondul de rezervă pentru a-și plăti votanții de la Congresul PNL, ministrul Educației se plânge că nu mai are bani de salarii pentru profesori și cere un guvern cu puteri depline pentru a face rectificarea bugetară necesară.Pentru guvernarea PNL, ordinea priorităților începe cu politrucii de partid și abia apoi urmează restul societății.

Avem școlile închise pentru că toată vara prioritatea PNL a fost congresul și alegerea lui Cîțu, iar din acest motiv nu au făcut nimic pentru achiziția de teste și pregătirea noului an școlar cu prezență fizică în condiții de siguranță”, spune senatorul PSD, Dănuț Cristescu.

Văzând dezastrul guvernării PNL, senatorul social-democrat conchide ”Să tot votezi cu PNL”.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE