0.8 C
Alexandria
duminică, februarie 5, 2023

Senator Eugen Pîrvulescu: Vin banii din PNRR. Peste o lună, vom primi 3,7 miliarde euro

107 investiții. Acolo vor merge primii bani din PNRR. Potrivit senatorului PNL, Eugen Pîrvulescu, aceștia sunt destinați sectorului TRANSPORTURI, SĂNĂTATE și EDUCAȚIE.

Consiliul Ecofin al UE a aprobat PNRR. Peste o lună, vom primi 3,7 miliarde euro. Demarăm 107 investiții, cei mai mulți bani merg la Transport, Sănătate și Educație.

La o lună de la aprobarea de către Comisia Europeană, PNRR a fost aprobat astăzi și de Consiliul Ecofin, care reunește miniștrii de Finanțe și ai Economiei din statele membre UE.

Aprobarea PNRR este un puternic semnal de încredere în evoluția pozitivă a României în următorii ani, în ciuda instabilității politice de moment.La ședință au participat premierul Florin Cîțu și ministrul Finanțelor, Dan Vîlceanu, care a făcut o scurtă prezentare a Planului Național de Redresare și Reziliență. Comisia Europeană nu a avut observații în privința PNRR-ului României.

Din acest moment, totul este pe umerii noștri, acesta a fost ultimul pas pentru ca România să solicite avansul de 3,7 miliarde de euro. Practic, avem cale liberă pentru a primi acești bani în luna decembrie a acestui an.

O parte dintre aceste fonduri vor ajunge în Teleorman, pentru realizarea proiectelor și reformelor pe care le-am promis.PNRR este doar unul dintre cele trei instrumente importante pentru dezvoltarea României, alături de fondurile europene clasice (46 miliarde euro) și de Planul național de investiții „Anghel Saligny” (50 miliarde lei)”, spune senatorul,

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE