vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident LIVE cu căruță, în Teleorman

Căruță spulberată de mașină, în Segarcea Vale. Două persoane au fost rănite.

Încă un accident cauzat de o căruță, în Teleorman.

S-a întâmplat tot în zona Turnu Măgurele. Doi frați din Segarcea Vale au oprit căruța în fața porții unui vecin, pe partea carosabilă.

Unul s-a dat jos din atelaj iar celălalt a rămas în interior, la taclale cu vecinul, fără să țină cont că este aproape miezul nopții și nu mai este lumina afară.

Un șofer, orbit de farurile unei masini de pe contrasens, nu a văzut căruța oprită și a izbit-o din plin.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! 

Ocupantul căruței a fost zvârlit în aer, cât colo, iar cel care se afla lângă a fost lovit puternic de fierul căruței, în picior.

Vecinul cu care stăteau de vorba a rămas în stare de șoc.

Ambele victime au fost transportate la spital, însă persoana care se afla în căruță nu a suferit răni grave și a fost externat, însă cel lovit de fierul de la căruță, în picior, a fost internat la Spitalul Județean de Urgență din Alexandria, urmând să fie supus unei intervenitii chirurgicale în decursul zilei de mâine.

ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL! 

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând ca, la un moment dat, să fie rezolvat de către o instanța de judecată.

Cu toate acestea, seria de evenimente rutiere în care sunt implicate căruțe continuă să se petreacă pe rază județului nostru, având în vedere că aceste atelaje sunt tot timpul prezente pe drumurile publice, inclusiv după lăsarea întunericului.

CITESTE SI : VIDEO Tragedie fără margini între Putineiu și Turnu Măgurele: doi frați veniți în vacanță la bunici au sfârșit tragic.

topul săptămânii