marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

VIDEO Impact devastator la Iași! Un BMW s-a rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod.

Din cauza vitezei excesive cu care a abordat o curbă, autoturismul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un cap de pod.

UPDATE: Cei 4 tineri se îndreptau către Podu Iloaiei pentru un meci de fotbal. 2 persoane au fost evaluate de către echipajul de prim ajutor și au refuzat transportul la spital. Un sigur tânăr de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate în momentul impactului a fost rănit grav și transportat la unitatea de primiri urgențe Sf. Spiridon, cu multiple traumatisme la nivelul piciorului drept și al abdomenului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive și a condițiilor nefavorabile de pe carosabil. Acul vitezometrului s-a oprit la 100 km/h.

Știrea inițială: În urma impactului mașina s-a rupt în două.Patru persoane aflate în autoturism au fost rănite. Două persoane au fost evaluate și au refuzat transportul la spital.

O altă persoană, în vârstă de 19 ani, pasager dreapta spate, are fractură complexă deschisă gamba dreapta și femur drept, traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență, contuzie toracoabdominala.

Acesta a fost transportat la UPU Spiridon Iași.Șoferul de 22 de ani este policontuzionat, stabil hemodinamic și respirator. Clinic prezintă doar escoriatie la genunchiul stâng.

(Sursa aloiasi.ro)

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii