4.9 C
Alexandria
luni, decembrie 5, 2022

VIDEO Impact devastator la Iași! Un BMW s-a rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod.

Din cauza vitezei excesive cu care a abordat o curbă, autoturismul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un cap de pod.

UPDATE: Cei 4 tineri se îndreptau către Podu Iloaiei pentru un meci de fotbal. 2 persoane au fost evaluate de către echipajul de prim ajutor și au refuzat transportul la spital. Un sigur tânăr de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate în momentul impactului a fost rănit grav și transportat la unitatea de primiri urgențe Sf. Spiridon, cu multiple traumatisme la nivelul piciorului drept și al abdomenului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive și a condițiilor nefavorabile de pe carosabil. Acul vitezometrului s-a oprit la 100 km/h.

Știrea inițială: În urma impactului mașina s-a rupt în două.Patru persoane aflate în autoturism au fost rănite. Două persoane au fost evaluate și au refuzat transportul la spital.

O altă persoană, în vârstă de 19 ani, pasager dreapta spate, are fractură complexă deschisă gamba dreapta și femur drept, traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență, contuzie toracoabdominala.

Acesta a fost transportat la UPU Spiridon Iași.Șoferul de 22 de ani este policontuzionat, stabil hemodinamic și respirator. Clinic prezintă doar escoriatie la genunchiul stâng.

(Sursa aloiasi.ro)

Te-ar putea interesa și:

VIDEO

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE