27.6 C
Alexandria
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO Impact devastator la Iași! Un BMW s-a rupt în două după ce a intrat într-un cap de pod.

Din cauza vitezei excesive cu care a abordat o curbă, autoturismul a părăsit carosabilul și s-a izbit de un cap de pod.

UPDATE: Cei 4 tineri se îndreptau către Podu Iloaiei pentru un meci de fotbal. 2 persoane au fost evaluate de către echipajul de prim ajutor și au refuzat transportul la spital. Un sigur tânăr de 19 ani, care se afla pe bancheta din spate în momentul impactului a fost rănit grav și transportat la unitatea de primiri urgențe Sf. Spiridon, cu multiple traumatisme la nivelul piciorului drept și al abdomenului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive și a condițiilor nefavorabile de pe carosabil. Acul vitezometrului s-a oprit la 100 km/h.

Știrea inițială: În urma impactului mașina s-a rupt în două.Patru persoane aflate în autoturism au fost rănite. Două persoane au fost evaluate și au refuzat transportul la spital.

O altă persoană, în vârstă de 19 ani, pasager dreapta spate, are fractură complexă deschisă gamba dreapta și femur drept, traumatism cranio-cerebral cu pierdere de conștiență, contuzie toracoabdominala.

Acesta a fost transportat la UPU Spiridon Iași.Șoferul de 22 de ani este policontuzionat, stabil hemodinamic și respirator. Clinic prezintă doar escoriatie la genunchiul stâng.

(Sursa aloiasi.ro)

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Precizări:

Media IMPACTNEWS24

PUBLICITATE

Te-ar putea interesa și:

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE