joi, aprilie 25, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident mortal la ieșire din Turnu Măgurele spre Alexandria

O persoană a murit și alte cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut, în urmă cu puțin timp, între două autoturisme, pe DN52, la ieșire din municipiul Turnu Măgurele către Alexandria.

Patru dintre cei cinci raniți au fost transportați la spital, o a cincea victimă a refuzat să meargă la unitatea medicală, în timp ce a șasea persoană implicată în accident n-a avut nicio șansă, fiind declarat decesul.

Martorii spun că unul dintre autovehiculele implicate în accident, mai precis autoutilitara ar fi chiar a constructorului care reabilitează drumul ce leagă Alexandria de Turnu Măgurele.

IPJ TELEORMAN:

În ziua de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 16:40, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație pe DN 52, în zona Banciu.

Cercetările preliminare efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele, care s-au deplasat la fața locului, indică ipoteza că șoferul unei autoutilitare, bărbat în vârstă de 20 de ani, din comuna Țigănești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere, vehiculul fiind lovit frontal de un autoturism care se deplasa regulamentar pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Turnu Măgurele.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoutilitarei și rănirea a trei pasageri din același vehicul, bărbați cu vârste cuprinse între 48 și 56 de ani, domiciliați în județul Teleorman (Țigănești și Izvoarele), precum și rănirea conducătorului autoturismului, toți patru necesitând îngrijiri medicale.

Rezultatul testării cu aparatul etilometru a indicat faptul că bărbatul de 32 de ani, șoferul autoturismului, nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și mecanismului producerii accidentului rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

topul săptămânii