vineri, aprilie 26, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Accident MORTAL la Troianul

Un bărbat de 66 de ani, din Troianul, și-a pierdut viața, miercuri seară, după ce a fost accidentat mortal de o autocisternă al cărei șofer nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

Potrivit IPJ Teleorman, din primele cercetări a reieșit că “în timp ce un bărbat de 55 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, conducea o autocisternă pe raza localității Troianul, nu s-ar fi asigurat la plecarea de pe loc, moment în care l-ar fi accidentat pe un bărbat de 66 de ani, din localitate.

Bărbatul s-ar fi deplasat pe lângă o bicicletă și în acel moment s-ar fi dezechilibrat, căzând în fața autocisternei puse în mișcare”.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 66 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul evidențiind faptul că nu se afla sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

topul săptămânii