24.9 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Alertă de vreme rea în Teleorman! Cod portocaliu de ninsori abundente și viscol, până miercuri

Vremea se răcește semnificativ, în următoarea perioadă, transmit meteorologii. O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente, strat de zăpadă consistent și viscol a fost emisă, duminică, de Administrația Națională de Metereologie.

Potrivit ANM, în intervalul 23 martie, ora 02:00 – 25 martie, ora 10:00, sunt așteptate ninsori abundente, strat de zăpadă consistent și viscol, în Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului și Carpații Meridionali. Meteorologii transmit că, în intervalul menționat, în Oltenia, vestul Munteniei, sudul Banatului și Carpații Meridionali, temporar va ninge abundent (30 – 50 l/mp), iar stratul de zăpadă va fi consistent.

Totodată, vântul va prezenta intensificări cu viteze de 40…55 km/h, iar în Carpații Meridionali, în județele Olt și Teleorman, precum și în sudul județelor Vâlcea și Argeș, rafalele vor atinge 60…70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE