miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Suspecți de coronavirus, adusi la Spitalul de boli infecțioase din Alexandria.

Un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani a fost adus, seara trecută, la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, de un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Inițial, bărbatul a fost adus, tot cu o ambulanță, la Spitalul Județean, unde a stat preț de aproximativ două ore.

Ulterior, acesta a fost urcat în ambulanță și transportat la zona de sub-izolare a Secției de boli infecțioase, unde va sta până va sosi rezultatul testului, care va confirma sau infirma o eventuală infecție cu coronavirus.

Cum, începând de ieri, autoritățile nu mai pot da detalii despre cazurile confirmare sau despre persoanele testate, nu se știe care este localitatea de domiciliu a bărbatului și nici dacă acesta se afla în izolare la domiciliu ori dacă a luat contact cu vreun caz confirmat până acum.

Însă, cu siguranță, acesta a prezentat unele simptome specifice infecției cu coronavirus, motiv pentru care a fost adus în zona de sub-izolare constituită la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean.

Tot în cursul nopții trecute,undeva în jurul orei 03.00, un alt bărbat a fost adus la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean. Despre acesta am reușit să aflăm , pe surse, că este din Alexandria.

 

topul săptămânii