miercuri, aprilie 24, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Alexandria – Polițistă își găsește soțul, polițist și el, în chiloți cu amanta, polițistă de asemenea. S-au luat la bătaie și au sunat la 112

Ireal, dar adevărat. Totul s-a petrecut în ajunul Crăciunului, în capitala Teleormanului. Maria „Bateria” este o polițistă care a intrat în structurile MAI direct din cercurile infracționale, făcând parte dintr-o grupare specializată cu furtul bateriilor auto.

Cum, necum, a rămas din suspectă doar martoră, și ulterior a ajuns, pe încadrare directă, om al legii. Însă nu a scăpat de porecla „Maria-bateria”.

Zilele trecute, în ajunul celei mai mari sărbători creștine, a aflat, prin cercetări minuțioase tipic polițienești, că soțul ei, polițist, cu care este în divorț, se joacă de-a Moș Crăciun și Crăciunița cu o colegă, tot din poliție, în apartamentul din Alexandria.

A bătut la ușa, a strigat „POLIȚIA”, și a pornit telefonul pe înregistrare. L-a surprins pe soț în postura lui Ciprian Marica, în chiloți, și transpirat nevoie mare. Încercând să intre în casă, aceasta a fost agresată fizic de polițista amantă, aflată în timpul liber, care a încercat să o împiedice să filmeze.

Nervoasă nevoie mare, și puțin cam… fardată natural, Maria „Bateria” a sunat la 112. Astfel că și soțul amantei, tot polițist, a aflat toată tărășenia.

Pentru a drege busuiocul și a nu se face de râs, “triunghiul amoros” a decis că e mai bine să nu se depună nicio plângere penală oficială și apelul la 112 să fie dat uitării. Iar cei 4 să trăiască fericiți, până la adânci bătrâneți. Sau până la 45 de ani, când, poate ies la pensie.

topul săptămânii