8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Angajări la STAT. Se caută experţi, asistent medical, director, operator bază de date şi muncitor

Oportunităţi reduse pentru teleormănenii care vor să se angajeze în sistemul bugetar. În următoarea perioadă, numai câteva primării şi instituţii din judeţ vor organiza concurs pentru ocuparea unor posturi vacante.

Spre exemplu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman are nevoie de doi experţi, în cadrul Departamentului Economico-Financiar, iar primăria comunei Talpa va scoate la concurs postul de director, în cadrul Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice Dependente „Sfânta Maria”.

În funcţie de pregătire, cei care vor să lucreze la STAT mai pot opta pentru posturile de asistent medical, operator baze de date şi buldoexcavatorist. Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

  • Asistent medical-Direcţia Publică de Asistenţă Socială a Oraşului Zimnicea, judeţul Teleorman
  • Expert (2 posturi)-Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti-Departamentului Economico-Financiar şi Administrativ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti
  • Muncitor calificat I (buldoexcavatorist)-Primăria Comunei Ciuperceni, judeţul Teleorman
  • Operator baze date debutant-1/2 normă-Liceul Teoretic .Marin Preda”, Turnu Măgurele, judeţul Teleorman
  • Director-Primăria Comunei Talpa, judeţul Teleorman

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE