5.7 C
Alexandria
vineri, noiembrie 25, 2022

Pericolul pândeşte pe şosele! Șofer băut, drogat și cu permisul de conducere suspendat

Băut şi drogat, la volan. Şoferul, un bărbat de 44 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat de 44 de ani, din București, a fost reținut de oamenii legii, duminică, după ce aceștia l-au prins în trafic, pe raza municipiul Alexandria, băut, drogat și cu permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria l-au depistat, duminică, pe bărbatul în vârstă de 44 ani, din București, în timp ce conducea un autoturism  pe raza municipiului Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Mai exact, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, în acest caz rezultând faptul că se afla sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care s-a recoltat o mostră biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”, față de conducătorul auto fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, cu propunere corespunzătoare, au mai transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE