marți, martie 26, 2024
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Pericolul pândeşte pe şosele! Șofer băut, drogat și cu permisul de conducere suspendat

Băut şi drogat, la volan. Şoferul, un bărbat de 44 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat de 44 de ani, din București, a fost reținut de oamenii legii, duminică, după ce aceștia l-au prins în trafic, pe raza municipiul Alexandria, băut, drogat și cu permisul de conducere suspendat.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria l-au depistat, duminică, pe bărbatul în vârstă de 44 ani, din București, în timp ce conducea un autoturism  pe raza municipiului Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și avea dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Mai exact, în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Mai mult, conducătorul auto a fost testat cu aparatul drugtest, în acest caz rezultând faptul că se afla sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care s-a recoltat o mostră biologică.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat”, față de conducătorul auto fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Bărbatul va fi prezentat prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, cu propunere corespunzătoare, au mai transmis reprezentanții Poliției Teleorman.

🍀Fizioterapie🍀 💥 Tecar Winback 💥 Drenaj Limfatic 💥 Ultrasunete 💥 Shockwave 💥 Electroterapie / Pentru mai multe detalii : ☎️0790399991

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

topul săptămânii