8.4 C
Alexandria
sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Tânărul care a accidentat mortal un biciclist, la Botoroaga, își va petrece următoarele 30 de zile în arest

Tânărul de 26 de ani care, sâmbătă, a accidentat mortal un biciclist pe raza satului Valea Cireșului își va petrece următoarele 30 de zile în arest, după ce Judecătoria Videle a dispus arestarea acestuia.

Bărbatul a fost depus în cadrul Centrului de Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție județean Teleorman, au anunțat, duminică, reprezentanți Poliției.

CITESTE SI: VIDEO Momentul impactului dintre autoturism și cei doi copii de 9 și 12 ani

Un bărbat de 54 de ani, din Botoroaga, și-a pierdut viața, sâmbătă, după ce a fost accidentat mortal de o mașină, în timp ce se afla pe bicicletă, pe raza localității Valea Cireșului. În urma impactului, conducătorul auto al mașinii, care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, a părăsit locul accidentului, fiind găsit ulterior de oamenii legii. În urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că șoferul, în vârstă de 26 de ani, din Botoroaga, avea o concentrație de 0,62 alcool pur în aerul expirat.

Te-ar putea interesa și:

𝐂𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐀𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐃𝐀𝐔𝐍𝐄 ❗️ ✅ ️𝐅𝐚̆𝐫𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞 ✅ ️𝐀𝐯𝐢𝐳𝐚̆𝐦 d𝐨𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞 𝐥𝐨𝐜 ✅ ️𝐍𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐢𝐚, 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 ✅ ️𝐒𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚 𝐍𝐫 𝟒 ✅ ️𝐂𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝟎𝟕𝟔𝟏 𝟖𝟒 𝟖𝟔 𝟕𝟓 ✅

AUTO PAPY

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE