Un adolescent de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a lovit o altă mașină, după care a lovit în plin doi copii, de 9 și 12 ani, care stateau pe margine. Copilul de 12 ani a fost grav rănit, iar pentru el a fost solicitat elicopterul SMURD.

Doi tineri au fost răniți într-un accident petrecut, cu puțin timp în urmă, la Siliștea Gumești, pe terenul fostului aerodrom pe care, de obicei, se fac curse ilegale de mașini.

Potrivit primelor informații, una dintre cele două victime este un minor aflat în stare gravă, pentru care s-a cerut un elicopter SMURD.


La fața locului, pe lângă echipajele de salvare, s-au deplasat și oamenii legii, care fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Articolul precedentDoi tineri răniți într-un accident la Siliștea Gumești, pe fostul aerodrom pe care se fac curse ilegale de mașini
Articolul următorTânărul care a accidentat mortal un biciclist, la Botoroaga, își va petrece următoarele 30 de zile în arest