vineri, aprilie 19, 2024

ultima oră

PODCAST

spot_imgspot_img

PE ACELAȘI SUBIECT

Arestați preventiv după ce au spart un magazin din Bujoru

Doi bărbați de 22 și 35 de ani, ambii din județ, au fost arestați preventiv după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au spart un magazin din localitatea Bujoru, de unde au plecat cu bunuri de aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Teleorman, bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de la locuința bărbatului în vârstă de 35 ani și restituite persoanei păgubite.

Față de cei doi bărbați s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de  furt calificat în formă continuată și furt calificat și a fost luată masura reţinerii pe o perioada de 24 ore. Sursa citată transmite că, pe 27 ianuarie, a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva persoanelor bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de  furt calificat în formă continuată și furt calificat, iar cei doi bărbați au fost prezentați Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora pe o perioadă de 30 zile.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracțională a acestora și în celelalte dosare penale cu autori necunoscuți aflate în lucru.

topul săptămânii