28.1 C
Alexandria
miercuri, iulie 6, 2022

Arestați preventiv după ce au spart un magazin din Bujoru

Doi bărbați de 22 și 35 de ani, ambii din județ, au fost arestați preventiv după ce, în noaptea de miercuri spre joi, au spart un magazin din localitatea Bujoru, de unde au plecat cu bunuri de aproximativ 10.000 de lei.

Potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Teleorman, bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de la locuința bărbatului în vârstă de 35 ani și restituite persoanei păgubite.

Față de cei doi bărbați s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de  furt calificat în formă continuată și furt calificat și a fost luată masura reţinerii pe o perioada de 24 ore. Sursa citată transmite că, pe 27 ianuarie, a fost pusă în mișcare acțiunea penală împotriva persoanelor bănuite pentru săvârșirea infracțiunilor de  furt calificat în formă continuată și furt calificat, iar cei doi bărbați au fost prezentați Instanței de Judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind emise mandate de arestare preventivă pe numele acestora pe o perioadă de 30 zile.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracțională a acestora și în celelalte dosare penale cu autori necunoscuți aflate în lucru.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE