20.7 C
Alexandria
luni, iulie 4, 2022

Asistenta șefă a Secției de boli infecțioase de la Roșiori, infectată cu COVID-19

Asistenta șefă de la Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas va fi transferată la Spitalul Victor Babeș din capitală, cu toate că unitatea medicală din Roșiori poate primi, de astăzi, pacienți infectați cu noul coronavirus.

Potrivit unor surse, femeia în vârstă de aproximativ 45 de ani are unele probleme cardiace, motiv pentru care va fi spitalizată la unitatea medicală din București.

Din primele date, se pare că asistenta a fost contact direct al bărbatului care a decedat săptămâna trecută, din cauza infecției cu noul coronavirus, și care a mai transmis virusul altor trei persoane, între care și un copil.

Ancheta epidemiologică este în desfășurare, în acest caz, autoritățile urmând să identifice toate persoanele cu care femeia a intrat în contact și ar fi putut transmite virusul.

Din primele date, cel puțin patru persoane cu care femeia a intrat în contact direct vor intra în izolare la domiciliu.

MOBIL SERV | Încărcare FREON auto Alexandria,Teleorman

‼️MOBIL SERV SRL strada Libertatii nr 85 Alexandria‼️Alege serviciul complet destinat instalației de aer condiționat auto pentru a beneficia de un diagnostic al instalației de climatizare, curățarea și reîncărcarea freonului, schimbul uleiului și igienizarea completă a instalației.Telefon 0761 504 751

Te-ar putea interesa și:

spot_img

ULTIMA ORĂ

ACTUALITATE

TOP CITITE